Wie zijn wij

Staf, Sasi en team

Het Restaurant

Staf en sasi verwelkomen jullie in hun cosy restaurant. Wij gaan proberen om jullie een klein beetje het “Thailand-gevoel” te geven, ook al zitten we nu in België.

Thailand is een enorm groot land en de manier van koken verschilt dan ook danig van regio tot regio. In het noorden van Thailand kookt men totaal anders dan bv in het zuiden of in de Isaanstreek.

De chef Sasi

Sasi is afkomstig van Khon Kaen, een stad in het Noord-Oosten van Thailand. Zij leerde de knepen van het vak nog van haar familieSamen met de familie runden zij een klein familiebedrijf. Eerst algemene voeding en vooral fruit, later runde zij daar ook een klein Thais restaurant. Daarom durven wij de term “authentiek” gebruiken.

Veel van onze collega’s in Europa voegen helaas suikers toe aan de gerechten om het aan te passen aan de westerse eetcultuurDaardoor gaat er een groot stuk verloren van de originele smaken . Daarom zijn sommige mensen soms ontgoocheld als ze van hun reis van Thailand terugkomen en hier in Belgie eens terug naar een Thais restaurant gaan. De smaken van de kleurrijke restaurantjes en eetbarretjes in Thailand zijn niet te vergelijken met wat men hier in vele restaurants voorschotelt.

102865984_1266471370411107_8830430950160741096_n - kopie

Sasi en haar keukenteam zweren echter bij de originele gerechten , met de heerlijke kruiden zoals je ze alleen in de Thaise keuken vindt . 

Het is een foute stelling om te zeggen dat Thais eten altijd pikant is . Een aantal gerechten zijn zeer zacht , anderen zijn dan weer van nature uit pikant. We verduidelijken dit met een “rode peper symbool” achter de gerechten. Maar dit is slechts een indicatie. We kunnen de graad van pikantheid  ( zachter of steviger) aanpassen naar uw smaak. Maar dat is dan ook het enigste wat we aanpassen. De ingrediënten blijven altijd authentiek ! 

Ons Team

Onze medewerkers werken op een hygiënische en veilige manier.

Staf Steeman

Zaakvoerder

Een tekstje over jezelf, waarom dit restaurant enz.

Sasi

Head Chef

Een tekstje over jezelf, waarom dit restaurant enz.

Medewerker

Barman

Een tekstje over jezelf, waarom dit restaurant enz.